скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
4
0
1
2
1
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Calendrier civil usuel

Святкові дні в році 2021 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Fête du Roi : 
Noël : 
..в Бельгія
сьогодні, п'ятниця, 21 вересень, 2018

робочий день : так
тиждень : 38 / 52
день року : 264 / 365
робочий день року : 184 / 252
приурочувати (UTC +01) : 06:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:18 (-1)

UTC
-09
Alaska
20:18 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
21:18 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
22:18 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
23:18 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
00:18

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
05:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
06:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
07:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:03

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:18

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:18

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:18

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:18

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:18

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

21
06:18
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel