скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392h
вівторки :
50
400h
середи :
52
416h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2016h
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
53
52
3
2
0
2
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2011 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Fête du Roi : 
Noël : 
..в Бельгія
сьогодні, четвер, 23 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 23 / 366
робочий день року : 16 / 254
приурочувати (UTC +01) : 00:41
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:41 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:41 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:41 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:41 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:41 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:41 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:41 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:41 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:41 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:41 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:41

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:41

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:41

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:26

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:41

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:41

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:41

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:41

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:41

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

23
00:41
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel