скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Noël  : 
😥


Визначте період
..в Бельгія
| Jours fériés nationaux
сьогодні, четвер, 1 грудень, 2022

робочий день : так
тиждень : 48 / 52
день року : 335 / 365
робочий день року : 232 / 253
приурочувати (UTC +01) : 08:08
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:08 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:08 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:08 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:08

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:08

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:08

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:08

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:08

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:08

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:08

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:08

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:08

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:08

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:53

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:08

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:08

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:08

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:08

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:08

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

01
08:08
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel