скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392h
вівторки :
51
408h
середи :
52
416h
четверги :
49
392h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2016h
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
1
1
3
1
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2025 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Fête de l'Armistice : 
Fête du Roi : 
Noël : 
..в Бельгія
сьогодні, понеділок, 9 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 343 / 365
робочий день року : 236 / 251
приурочувати (UTC +01) : 12:16
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:16

UTC
-09
Alaska
02:16

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:16

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:16

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:16

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:16

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:16

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:16

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:16

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:16

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:16

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:16

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:16

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:01

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:16

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:16

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:16

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:16

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:16 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

09
12:16
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
United Kingdom
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel