скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2001 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Jeudi de l'Ascension  : 
5.
Lundi de la Pentecôte  : 
6.
Fête Nationale  : 
😥
7.
Assomption  : 
8.
Toussaint  : 
9.
Fête de l'Armistice  : 
😥
10.
Noël  : 


Визначте період
..в Бельгія
| Jours fériés nationaux
сьогодні, неділя, 19 травень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 20 / 52
день року : 140 / 366
робочий день року : 96 / 253
приурочувати (UTC +01) : 22:30
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:30

UTC
-09
Alaska
12:30

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:30

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:30

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:30

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:30

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:30

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:30

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:30

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:30

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:30

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:30

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:30

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:15 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:30 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:30 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:30 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:30 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:30 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

19
22:30
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel